Ik Zoek Liefde, Romantiek En Goeie Sex, Iets Wat Ik Lange Tijd Heb Gemist

  • Homepage
  • >
  • Delft
  • >
  • Ik Zoek Liefde, Romantiek En Goeie Sex, Iets Wat Ik Lange Tijd Heb Gemist

ik zoek liefde, romantiek en goeie sex, iets wat ik lange tijd heb gemist Naam: Esther Leeftijd: 30 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Flevoland Woonplaats: Lelystad Lengte: tussen de 1.70 en 1.80 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: bruin Haarkleur: donkerblond Over mij: Ik ben sinds enkele weken verlost van mijn ex-vriend. ik kwam altijd op de 2de plaats,maar dat gaat nu anders worden. Nu sta ik op de eerste plaats Over jou: ik zoek liefde, romantiek en goeie sex. iets wat ik lange tijd heb gemist. je hebt gevoel voor humor, passievol en respect voor vrouwen. Je vindt meer over me en contactinfo op: j.mp/RvZc5b

Details

Zoek een date in: Delft, Zuid-Holland  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op