Ik Zoek Wat Spanning In Me Leven Jij Ook? te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Luxemburg
  • >
  • Ik Zoek Wat Spanning In Me Leven Jij Ook? te Koop Gevraagd op Tweedehands

Hallo met Betsy Ben 32 jaar en kom uit Arnhem en ben al eventjes vrijgezel En wat ik zoek via deze weg is een beetje spanning in me leven Omdat ik even vrijgezel ben geweest is toch wel eens leuk om wat te doen toch Ik weet niet of jij er in geïnteresseerd bent maar ik vind het leuk om eens lekker weer iemand vast te kunnen binden en er dan alles mee mag doen wat ik leuk vind Natuurlijk zou ik nooit iets doen wat de ander niets vind hoor alles in overleg toch Nou denk jij dat je me aan durft en zie jij het wel helemaal zitten Mail je me dan even zou wel leuk zijn toch? Liefs Betsy xxxxx

Details

Zoek een date in: Luxemburg, Wellin  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Gezet Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op