Ik Zou Wel Een Keer Sex Willen Hebben te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Antwerpen
  • >
  • Ik Zou Wel Een Keer Sex Willen Hebben te Koop Gevraagd op Tweedehands

Hallo mijn naam is Suzy. 22 jaar. En in de bloei in mijn leven. Althans dat hoort wel zo te zijn op mijn leeftijd. Ik woon nog bij mijn ouders omdat een huisje of kamers te duur is. Stappen doe ik ook zelden eigelijk, omdat het allemaal te duur geworden is. Beter gezegt ik ben een huismusje. Maar zo kom ik nergens natuurlijk. Enige waar ik kom is op mijn werk, en daar zei een collega hey waarom probeer jij het niet via internet dan om aan een leuke man te komen? Want zo heeft zij haar man ook leren kennen namelijk. Toen dacht ik ja eigelijk wel een goed idee van haar. Wie niet waagt wie niet wint. En ik ben ook nog maagd. Wat wilt een man nog meer denk ik dan? Dus hier ben ik! Mail me als jij iets in mij ziet!

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Brecht  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op