In Tegenstelling Tot Veel Vrouwen Hier Ben Ik Niet Uit Op Sex, Maar Wel Op Een Serieuze Relatie.

  • Homepage
  • >
  • Anhée
  • >
  • In Tegenstelling Tot Veel Vrouwen Hier Ben Ik Niet Uit Op Sex, Maar Wel Op Een Serieuze Relatie.

In tegenstelling tot veel vrouwen hier ben ik niet uit op sex, maar wel op een serieuze relatie. ik heb een dochtertje van 9 jaar, haar vader is 6 jaar geleden overleden door een ongeluk. natuurlijk hoort sex bij een relatie maar ik wil je eerst goed leren kennen, en dat we elkaar volledig vertrouwen, dat vind ik het belangrijkste. dan komt de sex vanzelf wel.als jij kinderen hebt, vind ik dat geen probleem. liefs dora

Details

Zoek een date in: Anhée, Namen  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op