Italiaanse Vrouw Wilt Met Je Dansen te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Limburg
  • >
  • Italiaanse Vrouw Wilt Met Je Dansen te Koop Gevraagd op Tweedehands

Deze half Italiaanse temperamentvolle vrouw, is eigenlijk met spoed op zoek naar een danspartner. Het liefst Latin en salsa. Al zolang wil ik op les en niemand wil met mij mee. Dansen in je eentje is niet zo erg, alleen op les is het toch wel handig als je een partner hebt. Ik heb zelf tot goud aan stijldansen gedaan, dus zo een beginner ben ik ook weer niet. Ik zou het leuk vinden als je mij ten dans vroeg? Doe je het? Liefs Brenda

Details

Zoek een date in: Limburg, Terwinselen  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.55 - 1.60 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op