Jaqueline, 40 Jaar Zoek Lekkere Hete Vrienden

jaqueline, 40 jaar zoek lekkere hete vrienden Naam: jaqueline Leeftijd: 40 jaar Geslacht: vrouw Woonplaats: Breukelen Lengte: tussen de 1.60 en 1.70 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: blauw Haarkleur: donkerblond Opleiding: middelbare school Roken: Ja Piercing(s): Nee Tatoeage(s): Nee Mijn hobbies: ik hou van een etentje, sauna, bioscoop Over mij: Happy single met een gevuld leven maar er kunnen nog wel een paar vrienden bij 😉 Hygiene en wederzijds respect staan bij mij hoog in het vaandel. En oh ja! Ik ben vooral van plan de happy single te blijven. Over jou: (wederzijds) respect, communicatie Je vindt meer over me en contactinfo op: bit.ly/udZXbF

Details

Zoek een date in: Friesland, Leeuwarden  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Grijs Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op