Jong, Sexy En Op Zoek Naar Sex Met Jou te Koop

Zoek je jong en sexy dan kan je nu stoppen met zoeken want ik hou ervan om lekker uit te dagen en een beetje te plagen. Mijn naam is leyla en ik ben 26jaar oud. Voor mij is sex in een relatie net zo belangrijk als eerlijkheid en betrouwbaarheid. Wat ik zoek is iemand die net als ik het werk en plezier kan scheiden en die mag zeker de factor plezier niet vergeten. Verder hou ik wel van een stevige man die mij het gevoel van geborgenheid kan geven en lief voor mij is maar ook die weet hoe hij een vrouw moet behandelen. Op mijn werk zie ik eruit als een net meisje maar wil jij weten hoe ik eruit kan zien en hoe ik kan zijn als ik niet op het werk ben laat mij dan snel iets van je weten en misschien kunnen wij wel iets leuks afspreken.

Details

Zoek een date in: Mierlo, Noord-Brabant  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op