Jonge Meid Wil Gebeft Worden te Koop

Mijn naam is Sid, ik ben 22 jaar jong. Ik heb al verschillende relaties achter de rug, maar het is niet mijn ding om mij nu al te binden, ik wil van het leven profiteren en af en toe wel eens stevig van de grond gaan. Waarom ik hier een zoekertje plaats, wel in het uitgaans leven kom ik meestal de zelfde mensen tegen, vandaar dus… Ik ben nog nooit lekker gebeft geweest door een man. Dus mocht jij een heerlijke beffer zijn die mijn kutje eens lekker kan verwennen, mag je altijd contact opnemen om eens af te spreken…. Kus Sid

Details

Zoek een date in: 's-Heerenberg, Gelderland  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op