Jonge Meid Zoekt Leuke Jongen Voor Sex…., te Koop

Hoi ik ben Rasna ik ben net 20 jaar geworden en dus ben ik volwassen en dan wil ik ook een keer goede sex hebben. ik zoek een leuke jongen die ook sex wil maar wel een beetje rustig aan hoor zoveel ervaring heb ik niet .geen kinky gedoe hoor beetje soft. BD RASNA naar 2323 . . . . . . . . . . . 18+, 1,5 euro per ontvangen bericht, max 4,50 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at of gedragscode

Details

Zoek een date in: Utrecht, Vianen  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op