Jonge Poppetje Maakt Wipje. te Koop

Hoi dit is Krissy, oorspronkelijk uit Brazilië maar woonachtig in Vriezenveen en werk in Almelo. Ik ben een jonge vrouw van 25 jaar. Ik kom hier eens kijken wat er allemaal valt te beleven en wie ik hier ga ontmoeten. Ik ben een slimme meid die veel wil zien en wilt meemaken in het leven. Vindt je mij een leuke meid, laat dit kans je dan niet voorbij gaan.KE Krissy (je bericht) naar 7222Kus Krissy, 1,5E per ontvangen/verstuurd, max 2 terug. Stoppen: stuur STOP, (nl) 2,0E per ontvangenbericht Stoppen: stuur STOP, (be)

Details

Zoek een date in: Aubange, Luxemburg  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op