Jonge Rondborstige Vrouw Zoekt Een Wat Oudere Man

Dag uhmmm tja… niet echt persoonlijk nu ik je naam niet weet, maar goed, ik ben Nathalie. Ik ben 24 jaar, single, woonachtig in Lisse en ik kan je zeggen dat ik flinke borsten heb. Ik zoek een oudere man (45+) die weet hoe ie moet omgaan met flinke borsten en dat dus niet alleen zegt, maar dat ook doet. Ben jij de man die ik zoek en wil jij mij… Jonge, wilde, rondborstige vrouw zo nu en dan zonder verplichtingen verwennen? Dan hoop ik dat je reageert en het snel een stuk persoonlijker wordt. Ik hoop alleen op serieuze reacties! Kus Nathalie

Details

Zoek een date in: Alveringem, West-Vlaanderen  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op