Jongere Man Gezocht Voor (h)eerlijke Relatie te Koop

Hallo daar voor degene die mijn oproepje leest, ja je leest het goed want ik ben op zoek naar jou. Ik ben Bea en ben 48 jaar. En ben ik gewoon een lekkere huisvrouw, die veel buiten te vinden is. En daar maak ik altijd van alles mee. Ik heb dan ook best een leuk leven. Maar mis gewoon een man in mijn leven, om echt maar dan ook echt alles mee te delen, vooral de lusten .En ik val als een blok op jongere mannen. Zoek je een knappe, ondernemende, sprankelende echte vrouw zoals ik, hoop ik dat je gauw reageert en dan vertel ik je veel meer over mezelf.

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Ravels  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op