Jongere Minnaar Gezocht te Koop Gevraagd op Tweedehands

Hallo,ik ben Monica,48 jaar oud. ik woon in Nieuwegein en in het dagelijkse leven ben ik nagelstyliste. Nu kan ik mij wel goed vermaken naast mijn baan,ik heb veel vrienden,en vriendinnen waar ik wel eens naar toe kan,maar daarnaast zoek ik lekkere spanning! Iemand die mij heerlijk kan verwennen. Spannende plekjes vind ik helemaal geweldig,op een parkeerplaats langs de snelweg,of als we in een kroeg zijn,lekker stiekem op het toillet of zo ;-)) Val jij op wat oudere vrouwen en vind je dit ook wel wat,of…..misschien heb je wel een fantasie??? Vertel het mij,en wie weet kunnen we die fantasie wel verwezelijken. Durf jij het aan….??? Laat het mij dan weten en wie weet!!! Groetjes Monica

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Raamsdonksveer  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op