Kan Ik Het Hier Vinden?

Ik kom hier zoeken wat ik ergens anders niet vinden kan. Jammer dat het tegenwordig zo moeilijk moet gaan om een sex vriendje te vinden. Voorheen was het de kroeg in, leuke man zien, gesprekje voeren, mee naar huis nemen en de volgende ochtend vriendelijk verzoeken om zijn weg te hervatten. Dan weten we allebei waar we aantoe zijn, laat je nummer achter en dan kan het zijn dat ik je volgende week weer in mijn bed uitnodig. Nou ik geloof dat ik hiermee wel ongeveer duidelijk heb gemaakt wat ik zoek. Eisen heb ik niet, maar je moet er wel fatsoenlijk uitzien en schoon zijn, maar dat spreekt voor zich toch? Hoor ik vandaag nog iets van je???Xx Abelia (oh ja, ik ben 59 jaar)

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Sint Anthonis  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C80 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op