Kan Ik Jou Wel Verwennen Met Mijn Dikke Lul?

Hallo ik ben Wilfred, vlotte vent goede baan niks te klagen. Maar zoals je ziet. Ik ben erg geschapen en dat kan mijn lieve Marloes helaas niet elke week aan. Soms kan ze het aan en geniet ik vol op maar soms komt het aardig te diep en is de spanning er zo vanaf. Nu wil ik graag haar zien genieten. Eindelijk dat mijn meisje eens geniet van een lekkere lul in haar poesje. Ik ben wel bi, maar dit is geen must voor de man uiteraard. Eerst mijn meisje. Kan jij ons helpen of in ieder geval mijn meisje? Groetjes Wilfred

Details

Zoek een date in: Friesland, Harlingen  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op