Kan Jij Het Wel Tussen De Lakens?

Ik heb een heel braaf bestaan. Baan, vriend, dochter, koophuis. Maar geen eigen leven. Zelfs geen eigen bankpas! Mijn vriend is stinkend jaloers en wil op alles grip hebben. Ik haal mijn contacten uit het praatje op mijn werk en op het schoolplein. Tussen de lakens stelt het ook niet veel voor. Hij is dwangmatig en denkt dat ik geniet. Maar ik doe maar als of en een orgasme is al lang geleden, tenzij ik het mijzelf doe. Ik zoek nu een echte man die weet hoe hij een vrouw wel tot een orgasme krijgt, of een paar keer. Ik wil mij gewoon weer een keer echt vrouw voelen en genieten van seks. Ik ben niet preuts maar mijn man doet mij tekort. In mijn mailtje vertel ik je graag wat ik geil vindt……………

Details

Zoek een date in: Kerkrade, Limburg  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op