Kan Jij Mij Die Aandacht Geven Die Ik Mis ? te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Genappe
  • >
  • Kan Jij Mij Die Aandacht Geven Die Ik Mis ? te Koop Gevraagd op Tweedehands

Ik ben Astrid en 27 jaar. Sinds 3 jaar heb ik een serieuze relatie met een heel lieve man. Helaas is hij veel op reis (hij is steward) en daardoor mis ik toch de nodige aandacht en dus ook de seks. Ik zou graag in contact willen komen met een aardige man, die mij kan geven wat ik thuis mis. Mis jij thuis ook de nodige aandacht en seks, of ben je misschien nog single en denk je mij te kunnen geven waar ik zo naar verlang, neem dan gerust eens contact met me op. Helaas kan ik maar weinig op internet komen, daarom vraag ik je om even je nummer mee te sturen. Ik ben NIET op zoek naar een vaste relatie, omdat ik toch wel heel gelukkig ben met mijn vriend. Daarom ook graag discretie vereist!

Details

Zoek een date in: Genappe, Waals-Brabant  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op