Kan Jij Mij Die Aandacht Geven Die Ik Mis??

Ik ben Astrid en 27 jaar. Sinds 3 jaar heb ik een serieuze relatie met een heel lieve man. Helaas is hij veel op reis en daardoor mis ik toch de nodige aandacht en dus ook de seks. Ik zou graag in contact willen komen met een aardige man, die mij kan geven wat ik thuis mis. Mis jij thuis ook de nodige aandacht en seks, of ben je misschien nog single en denk je mij te kunnen geven waar ik zo naar verlang, neem dan gerust eens contact met me op. Ik ben NIET op zoek naar een vaste relatie, omdat ik toch wel heel gelukkig ben met mijn vriend. Daarom ook graag discretie vereist!

Details

Zoek een date in: Limburg, Reuver  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: C85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op