Kan Jij Mij Een Lekkere Beurt Geven?

Ik dacht hard werken, geld verdienen, reizen, genieten van het leven etc, maar waarom zoveel hebben als je niemand hebt om het mee te delen. Ik ben niet gelukkig ondanks ik alles bezit. een man kun je niet kopen en dat is juist het probleem waar ik mee te kampen heb.Over jou: Sterk, gezond, netjes en eerbiedig. Ik verwacht niks anders dan een lekkere vent die mij een flinke beurt kan geven. Met de rest hoef je je helemaal niet druk te maken. Zolang Ik ben een zelfstandige ondernemer en ik heb een baan voor je en dat is mij lekker verwennen als ik er de behoefte aan heb.

Details

Zoek een date in: Valkenburg, Zuid-Holland  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Bruin Opleiding: Havo Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op