Kattekop Op Zoek Naar Tijger te Koop Gevraagd op Tweedehands

Ik kom maar meteen met de deur in huis vallen. Dan weet je meteen wat je aan me hebt. Ik ben namelijk nogal een verwend nest, en neem vaak geen blad voor de mond. Ik zeg altijd eerlijk wat ik denk. en daarom vinden mensen me wel eens te direct. Ik ben 20 en ik woon in Amsterdam. omdat ik hem in het dagelijks leven maar niet tegen kom zoek ik zo maar de spannende geile man die een stapje verder durft te gaan. Op vrijwillige basis. denk aan: – role-playing – bondage -soft sm – trio -parenclub – speeltjes etc etc Niets moet alles mag, en boven alles laten we elkaar in onze waarde! lekkere lik Es

Details

Zoek een date in: Gelderland, Malburgen West  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op