Koekje Van Eigen Deeg….

Misschien ga ik mij wel schuldig voelen dat ik deze oproep doe aan een man om het mijn man betaald te zetten, dat hij er een minnares op na houdt. En toch zet ik het door. Misschien eenmalig, maar ik sluit niet uit dat het voor vaker is als wij een klik hebben. Ben jij een man, 40 jaar of ouder, dan zoek ik jou. Zie jij het zitten, af en toe discreet af te spreken? Ik ben dol op orale sex, zowel om te ontvangen als te geven. Standje 69 is mijn favoriet. Hou jij daar ook van? Dan hoop ik dat je snel reageert. Dikke knuffel, Marga.

Details

Zoek een date in: Zuid-Holland, Zuidwijk  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op