Kom Je Een Glaasje Drinken Bij Mij?

Mijn man is vrachtwagenchauffeur en vaak onderweg. Dus ik zit vaak alleen thuis en zoek daarom een leuke man die gezellig een glaasje komt doen bij mij thuis.Vereiste is alleen dat het tussen ons blijft. Ik wil niet dat mijn man erachter komt dat de muizen op tafel dansen als de kat van huis is.
Ben je een beetje in de buurt van Zuidlaren of kan je hier makkelijk komen om lekker met mij af te spreken? En gaan we dan genieten van elkaar? Want je snapt dat het niet bij een drankje alleen blijft

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Sint Willebrord  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op