Kom Jij Dalijk Nog Bij Me Langs? Ik Ben Er Tot 02.00 Uur te Koop

  • Homepage
  • >
  • Hoogland
  • >
  • Kom Jij Dalijk Nog Bij Me Langs? Ik Ben Er Tot 02.00 Uur te Koop

Hallo mannen. Mijn naam is Tanja, een lief, sexy huisvrouwtje van 29 lentes jong. Ik hou erg van sex en daarom ontvang ik bij mij thuis in Nijmegen. Dit is op diverse dagen in de week, op ruime tijden (soms tot 02.00 uur). Ik ben een spontane meid die ook van een lekkere babbel houdt en wat gezelligheid, maar natuurlijk ook van heerlijke sex. Een combinatie van dit alles zal ervoor zorgen dat je je bij mij op je gemakt voelt. Ik ben klein, maar fijn. 1.54 m lang, erg slank met een a cup. Verder heb ik lang blond/bruin haar met blauwe ogen en ben ik intiem geschoren. Mogelijkheden: intiem met condoom, pijpen met condoom, pijpen zonder condoom (kleine meerprijs), beffen, zoenen, vingeren, aftrekken, massages, tussen mijn borsten, meerdere hoogtepunten en anaal (ook meerprijs). Ik vraag voor een half uur 70 euro en voor een heel uur 120 euro. Probeer wel tijdig een afspraak te maken! Het nummer hiervoor is 0625552766 xxx

Details

Zoek een date in: Hoogland, Utrecht  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op