Krijg Ik Die Pik Van Je Tussen Me Benen ?? te Koop

ben de lekkere 22-jarige Kaatje uit Nieuwegein. En heb een eigen auto tot m’n beschikking om van A’tje naar B’tje te gaan. Ik rij geregeld en ben op zoek naar een leuke man om ermee af te gaan spreken. Zullen we bij een benzine pomp langs de snelweg gaan afspreken. Ik ben nu gestopt bij een benzine pomp en heb net een broodje gehaald, en moet nu nog even een plasje gaan doen. Als ik op de plee even in een spannende playboy boekje zit te lezen, steekt dan iemand ineens vibrator door een gat in de muurtje. Ik raak daar wel opgewonden van en zou het dan meteen pakken en laat het langzaam in mijn kale kutje glijden. Eerst maak ik me wel klaar met de vibo, en roep jou dan om binnen te komen. “Nu heb ik zin in een echte pik tussen m’n benen”. Kom jij mij een vibrator brengen? Ik wacht op je EKE KAATJE 2323 1,5E per ontvangen/verstuurd bericht, max € 4,50/chat (= 2 ontvangen berichten). Stoppen: stuur STOP,

Details

Zoek een date in: Utrecht, Veldhuizen  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Bruin Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op