Laat Jij Mij Genieten Laat Ik Jou Genieten. Deal?

Hoi mijn naam is Toos en zoals ik al aangeef in mijn advertentie titel is dat ik het tijd vind om te genieten. Genieten houd voor mij in een man die niet moeilijk doet, een man die er van houd om op alle fronten te genieten dus in bed maar ook erbuiten. Ik zelf ben 47 maar jou leeftijd maakt me niet zoveel uit zolang je maar niet alleen in een stoel wil zitten. Want ik ben wel een vrouw die van actie houd kan ik je zeggen. Vind jij dat je jezelf kan vinden in de man die ik zoek wacht dan niet langer en neem contact op met mij, leuke uitdaging toch? Liefs Toos

Details

Zoek een date in: Gelderland, Warnsveld  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Mollig Ogen: Grijs Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op