Lael 26jr. NIEUW SEXY EN ZOVEEL ZIN! Di, DO & VR In ’t GOOI Laren

  • Homepage
  • >
  • Beusichem
  • >
  • Lael 26jr. NIEUW SEXY EN ZOVEEL ZIN! Di, DO & VR In ’t GOOI Laren

Hallo Hallo daar!
Leuk dat je op mijn advertentie komt kijken, hopelijk spreekt het je aan en ontmoeten we elkaar snel.

Mijn naam is Lael en ik ben te vinden in Laren (Noord-Holland) in de Boccaccio Mansion. Ik ontvang hier mijn leuke mannen aan de bar en dan kunnen we daarna een geweldige ervaring hebben in het zwembad en saunagedeelte en op een van de kamers.

Boccaccio is een eerste klas sexclub waar ik samen met nog 10 andere leuke meiden te vinden ben.
Bij ons is elke dag een feest en mijn passie is om jou een geweldige tijd te bezorgen.

Zelf ben ik heel lief maar ook heel ondeugend. Als je met mij naar een van de kamers gaat zal je merken dat ik vol passie en genot zit en ik geniet van elk moment en absoluut niet fake ben. Ik heb alles wat een man wil en ben een echte teaser. Ook hou ik van de spanning en van het verleiden. Hopelijk zo dadelijk met jou?

Kom je snel?
Ik wacht op je aan de Hector Treublaan nummer 2 in Laren? 14:00u tot 01:00u. Als je vragen hebt mag je ook altijd mailen of bellen of kom gewoon lekker snel bij me langs.

Kusje en tot zo?,
Lael
(Even Googlen op Boccaccio voor onze eigen website)

Details

Zoek een date in: Beusichem, Gelderland  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op