Leeftijd Speelt Geen Rol, Wil Heerlijk Verwend Worden

Ben jaren in een relatie geweest met een hele luie vent waar ik een kind van heb. Mijn ex deed letterlijk niks in het huis. Het was alleen maar zitten op de bank, snackbarfood eten en tv kijken. Maar oh als jij een vingertje uit moest steken, dan brak de hel los!!! Ik had altijd wel eens op sexpeditie willen gaan met een andere man, liefst wel jonger, maar mijn eerlijkheid hield mij tegen. Nu weer 6 maanden uit elkaar en ik kan mijn leven eindelijk opbouwen zoals IK dat wil!!! En ik ga er met volle teugen van genieten!!!

Details

Zoek een date in: Gelderland, Hedel  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op