Lekkere Blonde Milf Van 46 Jaar, Zoekt Leuke Date, Jij?

lekkere blonde milf van 46 jaar, zoekt leuke date, jij? Naam: angela Leeftijd: 46 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Zuid-Holland Woonplaats: Bergambacht Lengte: tussen de 1.60 en 1.70 Lichaamsbouw: gezet Oogkleur: bruin Haarkleur: blond Opleiding: LBO Roken: Nee Piercing(s): Nee Tatoeage(s): Nee Mijn hobbies: Ik vind het altijd ontzettend gezellig om leuke dingen met familie en vrienden te doen zoals borrelen, uit eten, naar theater/bioscoopje/evenementen/concerten, maar ook wandelen in de natuur. Verder is zowel sport als reizen echt ontzettend belangrijk voor me, ik combineer beide dan ook graag. Over mij: Wie ben ik? Wat een en goeie vraag 😉 Het antwoord is helaas wat lastiger. Soms denk ik mezelf wel aardig te kennen, maar toch kom ik steeds weer voor verrassingen te staan. Aan de ene kant vervelend maar ach, ik hou van verrassingen hihihi.. dus kom maar op! Een aantal dingen zijn me inmiddels wel duidelijk. Ik sta positief in het leven, maar merk dat het soms makkelijker is om samen beslissingen te nemen. Ik ben erg geïnteresseerd in mensen en vind sociale contacten heel belangrijk. Ik zit altijd vol ideeën, maar de tijd ontbreekt vaak om ze uit te voeren. Mijn twee kinderen (tieners) houden mij lekker bezig, hoewel ze natuurlijk steeds meer hun eigen gang gaan. Ook vullen mijn werk en de nodige studies een groot deel van mijn week. Daarnaast wil ik nog van alles ondernemen en heb (veel te veel) plannen om de uurtjes die ik soms over heb nog mee te vullen. Over jou: Ben jij ook zo’n persoon die overloopt van de plannetjes maar het idee heeft dat het leuker is om samen plannen te maken. Of om elkaar af te remmen als dat nodig is. Die mijn twijfels kan wegnemen bij belangrijke beslissingen. Hou jij ook van spontane ingevingen en leg je alles opzij als iemand een onverwacht avondje uit voorstelt? Zo iemand zou ik graag tegenkomen. Bij voorkeur een beetje in de buurt, aan de andere kant, als je leuk bent heb ik daar best een reisje voor over! Je vindt meer over me en contactinfo op: bit.ly/xm57Ab

Details

Zoek een date in: Hilvarenbeek, Noord-Brabant  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C85 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op