Lekkere Hete Meid te Koop

ik ben een meid van 23 jaar en ik leer momenteel voor dokter assistente. omdat ik nog veel kan leren op het gebied van sex hoop ik zo in kontakt te komen met een leuke man die mij kan leren hoe het is om echt lekkere sex te hebben en mij te laten zien welke standjes er allemaal zijn. : WX LILLY 4 NAAR 2323

.

18+, 1,5 euro per ontvangen bericht, max 4,50 euro/chat (= 1 verzonden en 2 ontvangen berichten) 1:1 chatdienst. Geen fysieke afspraken mogelijk – fictieve profielen. Stoppen: stuur STOP, bel 0900-6623375 Info at of gedragscode

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Heist-op-den-Berg  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op