Leuke Jonge Dame Zoekt Leuke Date En Lieve Man te Koop

  • Homepage
  • >
  • Limburg
  • >
  • Leuke Jonge Dame Zoekt Leuke Date En Lieve Man te Koop

Hoi hoi, Ik ben Angelica, een dame van 26 jaar die op zoek is naar een leuke date of een lieve en betrouwbare man voor een leuke tijd samen tegenmoet te gaan. Zelf ben ik woonachtig in Dordrecht. Ik werk full time en woon gewoon op mezelf en ben dus verder best tevreden. Heb leuke collega’s, leuke vrienden en kom wat dat betreft geen mensen tekort in mijn leven. Ik mis alleen een stukje liefde. Ben jij in voor een leuke date met mij? Dan zie ik je reactie verschijnen! Liefs, angelica

Details

Zoek een date in: Limburg, Urmond  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Bruin Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op