Leuke Meid Op Zoek Naar Een Date Met Een Vrouw Of Man! te Koop

  • Homepage
  • >
  • Gemert
  • >
  • Leuke Meid Op Zoek Naar Een Date Met Een Vrouw Of Man! te Koop

Romantische Date, Hallo, ik ben op zoek naar een “ROMANTISCHE DATE”. Ik ben een meid van 21 jaar. Steekwoorden die echt bij mij horen zijn rustig, gevoel voor humor, eerlijk, spontaan, betrouwbaar en muzikaal. Ik studeer op dit moment af als verpleegkundige bij een ziekenhuis hier in Overijssel en vindt dat het eens de tijd wordt voor een leuke vriendje in mijn leven waar ik dingen mee kan doen en daar bedoel ik ook sex lust passie en ook nog meer van die lekkere expirimentjes. KE Saliha (je bericht) naar 7222 Kus Saliha -date-factory 1,50x2povb

Details

Zoek een date in: Gemert, Noord-Brabant  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Bruin Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op