Leuke (ont)spannende Date Gezocht

Hoi, ben een 26 jarig meisje uit Antwerpen en ik zoek een man die ook in Antwerpen woont waarbij ik thuis kan komen of ergens op een discrete locatie (zelf kan ik niet ontvangen) voor een leuke intieme date, en die mij daarvoor een leuk financieel extraatje geeft. Een paar uurtjes samen de wereld vergeten, en om helemaal ont(spannen) te zijn. Graag iemand uit het Antwerpse. Als je interesse hebt, mail gerust, en in bijlage een duidelijke foto van jezelf, reactie’s zonder foto worden niet beantwoord. Zoen Jessica

Details

Zoek een date in: Oost-Vlaanderen, Waarschoot  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Bruin Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op