Lieve Leuke Man Gezocht te Koop

Hallo mannen, Ik ben Tessa,en nog steeds opzoek naar de ideale man voor mij. Ik ben 26 lentes jong. Jammer genoeg ben ik mijn droom man nog niet tegen het lijf gelopen….. Ben opzoek naar een lieve,spontane,eerlijke man die mijn hart tekeer kan laten gaan. Leeftijd maakt voor mij niks uit uiterlijk ook niet het gaat mij om het karakter.Als je dit herkend neem dan contact met me op……. BD TESSA2 naar 2323 Liefs en kusjes Tessa 1.5euro per ontvangen bericht max.4.5euro/chat(=1verzonden 2 ontvangen berichten)stoppen:stuur stop.

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Wommelgem  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Blauw Opleiding: VMBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op