Lijkt Het Je Leuk Eens Af Te Spreken ? te Koop

hoi hoi ik lieve leuke eerlijke schattige meid . zoekt een super leuke jongen , lief en leuk tussen aanhalings tekens hoor kan ook behoorlijk stout en ondeugend zijn haha , maar goed ik zoek dus iemand die het leuk lijkt om elkaar beter te leren kennen , en misschien eens af te spreken ?? als je het wel wat lijkt en je durft gezien te worden met mij (lol) je me dan om af te spreken ?? ba laura 7880 groetjes laura 1,5e per ontvangen bericht. max. 2. Stoppen? stuur BA STOP naar (NL) 2,0e per ontvangen bericht. Stoppen? stuur BA STOP naar (BE)

Details

Zoek een date in: Noord-Brabant, Prinsenbeek  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op