Mag Ik Bij Jou Het Masseren Oefenen?

Hoi ik ben Daniek en ik kom uit Tilburg, ik heb een hbo opleiding afgerond en ik werk als afdelingsmanager bij een internationaal textielbedrijf. Ik hou van reizen, lezen, zwemmen, fietsen eigenlijk alles wat me ontspannen maakt. Daarnaast vol ik nu een massage cursus en zou het wel willen uitproberen op een leuke man. Ik ben gescheiden en heb daarnaast nog 2 kinderen. Ben jij een leuke sensuele man, die ook goed in omgang is met de kinderen. Je moet ervan houden om veel in beweging te zijn met ze, je hoeft geen vaderfiguur te spelen. Maar je moet wel de genegenheid tonen dat we een gezin misschien zullen vormen. Het klinkt allemaal eng, maar zo ver is het natuurlijk nog lang niet. Verder moet je van reizen houden en impulsief zijn met plannen van leuke dagtripjes met de kinderen. Ben jij die man?

Details

Zoek een date in: Hilversum, Noord-Holland  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C80 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op