Mag Ik Met Mijn Mondje Op Je Paal Komen Dansen?? te Koop

Hallo allemaal. Ik ben een leuke, gezellige meid uit Enschede en zoek een leuke vent om samen leuke dingen te doen (sex). Ik hou van uitgaan in barretjes, maar ook gewoon lekker thuis op de bank. Mijn hobby is de laatste jaar paal dansen doen, ik ben niet proffesioneel maar ik neem 2x in de week paal dansen les. Wil je met mij in contact komen om samen leuke dingen te gaan doen? Wil je me zien dansen om je paal heen? Ik dans graag om je paal heen mmm, en ik hou ervan om erg intiem te zijn. Kom je in actie? KE Kyla (je bericht) naar 7222 Kusjes Kyla, 1,50pobx2pvp

Details

Zoek een date in: Luxemburg, Manhay  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Zeg ik niet Ogen: Blauw Opleiding: LBO Haarkleur: Zwart Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op