Mag Ik Tegen Je Aan Kruipen?

Hallo allemaal!Ik weet eigenlijk niet wat ik hier moet zetten. Ik heb eens rond gekeken en er staan allemaal mooie teksten bij de advertenties. Ik zoek maar gewoon een leuke man om eventueel weer een relatie mee op te bouwen. Ik ben helaas weduwe geworden en begin toch wel heel erg veel te missen. Zelf ben ik 45 jaar en ik zoek een man van tussen de 40 en 60 jaar ongeveer. Ik hoop dat er iemand is die ook op zoek is naar gezelligheid, maar ook iemand die dus tegen mijn altijd koude lichaam kan. Hihi. Wil jij mijn kacheltje zijn?
Liefs Rolina

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Schelle  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op