Man Voor Tussendoor

Hallo, ik ben Pam, Een jonge vlotte en ruimdenkende meid, die eigenlijk het genot van een harde lul mist. Ik moet bekennen dat ik een relatie met een vrouw heb, maar helaas geeft het niet de voldoening die ik met een man heb. Ben gaan experimenteren met vrouwen en het was erg aangenaam, maar ja je mist net dat ene stukje vlees he. Dildo, zeg je dan, ja das lang niet zo lekker als een echte lekkere harde lul. Mijn vriendin hoeft hier niks van te weten, met haar heb ik gewoon echte vrouwen sex, en met jou de heerlijke ongeremde keiharde mannen sex 😉 Dus… gun jij mij het pleziertje die mijn meisie net niet kan bieden???
[email protected]

x Pam

Details

Zoek een date in: Overijssel, Staphorst  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Dik Ogen: Bruin Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: C85 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee