Mannelijk Gezelschap Gezocht Tegen Betaling ! (2)

Hi leuke mannen van Nederland. Ik ben Colien, inmiddels 56 jaar oud en al 2 jaar weduwe. Ik vind het prima zo zonder relatie, en heb over vriendschappen etc niks te klagen, maar ik mis toch 1 ding. Een lekkere paal die mij regelmatig komt verwennen haha. Daarom zoek ik via deze weg een man die mij wat gezelschap wil bezorgen. Avondje theater, uit eten en/of spetterende sex ! De kosten neem ik op mij en daarnaast heb ik voor jou ook een leuke vergoeding over. Het gaat me hier dus alleen om de gezelligheid, absoluut geen relatie ! Wie kan ik hier voor bellen ?

Details

Zoek een date in: Oudewater, Utrecht  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Ja

Neem contact op