Met Enige Regelmaat Wat Sex Dates Afspreken?

Hallo, hier ben ik, een jonge meid van 25 jaar die op zoek is naar een ondernemende man die ook niet stil kan zitten. Hou je van uitgaan, lekker eten en soms op de bank dan hebben wij vast een klik. Ik wil alleen nog niet beginnen aan het traditionele huisje, boompje, beestje want daar voel ik me nog te jong voor en heb nog te veel plannen. Een hele fijne vriendschap zie ik wel zitten, samen gezellig de weekenden bij elkaar zijn en samen het bed delen, dat zijn wel mijn speerpunten. Ik hoop dat iemand zich hier in kan vinden en ook eerst nog gaat voor genieten, mail me dan maar snel. Ik wacht op je bericht en ben echt benieuwd.

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Lier  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op