Mijn Eerste Ervaring….

Hoihoi leuk dat je even komt kijken.

ik ben op zoek naar een jongen/man die net als ik weinig ervaring heeft wat liefdesgebied betreft. Of misschien juist met veel maar de tijd wil nemen het mij te leren. Ik ben 19 jaar en ik zoek het liefste iemand van mijn leeftijd of wat ouder misschien.

Ik heb nog nooit echt mogen ervaren hoe het is om lief te hebben en geliefd te worden. Ik ben ook nog maagd, maar ik ben niet op zoek naar alleen maar sex! (maar het is wel mijn uiteindelijke doel) Nu het er nooit echt van is gekomen wil ik dit delen met iemand die respectvol met mij om kan gaan. Dus niet de eerste beste die weet hoe zijn gulp naar beneden moet…

Dus eigenlijk als je wat ouder bent en wat meer ervaren bent mag je ook wel reageren als je het bovenstaande maar kan bieden. Uiteindelijk zit het niet in een leeftijdspakketje. Maar in een klik en een manier van omgaan waarbij je op elkaar kan rekenen.

Ik ben best wel verlegen wat mannen betreft, en dan kijk ik graag de kat uit de boom. Maar als ik je ken dan heb ik een lage drempel en erg sociaal en knuffelig. Ik hou van lichamelijk contact en denk daarom alleen al dat ik genoeg te bieden heb!

Nou ja ik zie wel of iemand reageert!

ik hoop dat mijn foto je niet weerhoud.

Kussie

Madelief (Maddy)

Details

Zoek een date in: Luik, Visé  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Slank Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Mavo Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op