Mijn Fantasie te Koop

Aangeboden, zeer geil ECHT amateurhoertje. Mijn fantasie is om als een geile slet behandeld en gebruikt te worden. Welke man wil dit met mij doen, ben je slank tot normaal postuur schoon en eerlijk, hou je van sex en ben je creatief en weet je geile perverse spelletjes met mijn gaatje te doen, mail dan snel. Ik wil heel graag eens als slet behandeld worden ik heb geen taboes alles is mogelijk,oprekken anaal, fisten, o ja ik kan heerlijk spuiten met mijn slettenkutje wij gebruikt mij svp! geen echte fin bedoelingen 5 euro is ruim voldoende voor zo’n geile slet als mij . Alleen eerlijke reacties anders geen antwoord, foto is ook welkom tot snel !! berdien

Details

Zoek een date in: Limburg, Vaals  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.65 - 1.70 cm Postuur: Slank Ogen: Grijs Opleiding: LBO Haarkleur: Blond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op