Mijn Lijf Met Jou Delen? (1)

Vrijgezellige meid Hollandse , wonend en werkzaam in Noord Holland, 27 jaar en trots op m’n slanke lijf wil haar lijf wel delen met een lekkere kerel. Doordat ik onregelmatige diensten werk en geen zin heb in een vaste relatie maar zo nu en dan heerlijke sex wil hebben zoek ik via deze weg naar een spannend contact. Woon op mezelf maar deel mijn flat met een huisgenootje. Ontvang liever niet thuis ivm mijn huisgenootje maar kan me verplaatsen. Leeftijd speelt geen rol, zolang de sex maar geweldig is, en ben in voor experimentjes hihi. Zie je mailtje wel tegemoed? 🙂 xxx Angela

Details

Zoek een date in: Bijvanck, Noord-Holland  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Grijs Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: C80 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op