MRS. JANNY Zoekt Onderdanige MONEYSLAVES te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Friesland
  • >
  • MRS. JANNY Zoekt Onderdanige MONEYSLAVES te Koop Gevraagd op Tweedehands

Ik ben MRS. JANNY en ben een zeer strenge en genadeloze Meesteres van 30 jaar. Ik ben op zoek naar MONEYSLAVES om Mijn leven te veraangenamen. Indien Ik tevreden over jou ben en je Mijn opdrachten altijd netjes uitvoert bestaat de mogelijkheid dat Ik jou als Mijn vaste slaaf zal maken en ook voor andere dingen zal laten dienen. Voorbeelden en steekwoorden wat op termijn mogelijk is: Vernedering, spanking, huishoudslaafjes, samen met Mij winkelen is ook mogelijkheid en nog veel meer.Kortom, laat zien dat je een echte MONEYSLAVE bent en MIJ waardig bent. Ook als je ver weg woont en niet kunt komen kun je jouw aanhankelijkheid tonen door bij te dragen aan vaste lasten. Dit is wel geheel vrijwillig en naar eigen mogelijkheden en kunnen. Maar degene die het meeste bijdraagt wordt Mijn persoonlijke slaaf.Ik reageer alleen op serieuze betalingen. Slaven die niets voor Mij over hebben krijgen geen reactie van Mij. Stuur Mij een email voor de Betaal-optie.Hoor zo van je Jij nederig geldslaafje van Mij!! Mail Mij voor meer informatie. MRS. JANNY

Details

Zoek een date in: Friesland, Haulerwijk  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.75 - 1.80 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: HBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Ja Cupmaat: E80 Geschoren: Ja Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op