Neem Jij Contact Met Mij Op?

neem jij contact met mij op? Naam: Miranda Leeftijd: 22 jaar Geslacht: vrouw Provincie: Noord-Holland Woonplaats: Purmerend Lengte: tussen de 1.60 en 1.70 Lichaamsbouw: slank Oogkleur: groen Haarkleur: donkerblond Opleiding: LBO Roken: Nee Piercing(s): Ja Tatoeage(s): Nee Mijn hobbies: beachfun, blingbling, parties, shopaholic Over mij: Alles wat je weten wil moet je maar gewoon vragen of misschien een spelltje truth or dare om het spannend te maken? Over jou: Ik zoek uisluitend online rollenspel met jongens en meiden. Als jij veel fantasie hebt then try me! Je vindt meer over me en contactinfo op: bit.ly/v0ebHJ

Details

Zoek een date in: Antwerpen, Herenthout  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Slank Ogen: Groen Opleiding: HBO Haarkleur: Lichtblond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B70 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op