One Night Stand Ook Op Zoek? te Koop

Hoi hoi! Ik vertelde laatst iemand dat ik al 5 jaar single ben, waarop zij antwoorde dat ik dan zo’n vreselijk veeleisend persoon moest zijn anders kon zij het niet begrijpen. Hierop antwoorde ik, dat ik niet een veeleisende persoon ben. Ik wil daarom nu na 5 jaar alleen te zijn, weer de draad op gaan pakken en met een leuke man of jongen die jonger is dan ik een afspraakje maken, ik voel me weer een meisje van 18 jaar oud, en ik wil jou! je me even? KE Tabitha (je bericht) naar 7222 Be happy Tabitha 1,50pobx2pvp

Details

Zoek een date in: La Roche-en-Ardenne, Luxemburg  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op