Op Liefde Staat Geen Leeftijd te Koop Gevraagd op Tweedehands

  • Homepage
  • >
  • Angelslo
  • >
  • Op Liefde Staat Geen Leeftijd te Koop Gevraagd op Tweedehands

Deze lustige weduwe is het alleen zijn moe. Ik ben een 43 jarige vrouw uit Roermond met drie opgroeiende pubers, schatten van kinderen hoor. Alleen denken zij dat vrouwen van mijn leeftijd niet meer verliefd kunnen worden. Nou ja op verliefd zijn staat toch geen leeftijd? Daarom wil ik via deze weg mijn kans wel wagen, ik hoop snel een reactie te krijgen zodat we samen kunnen genieten. Het hoeft niet echt een vaste relatie te zijn hoor, met een latrelatie ben ik ook al tevreden. Tot snel, Lorena

Details

Zoek een date in: Angelslo, Drenthe  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Blauw Opleiding: HBO Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Nee Tatoeages: Nee

Neem contact op