Op Zoek Naar Een Avontuurtje

Over mij, tja, ik ben een lekkere ondernemende vrouw, ik zit echt niet graag stil en ik zoek ook in alles echt het avontuurlijke op, daarom dat ik mij hier ook heb aangemeld. Ik ga graag op reis, heb al heel wat landen bezocht en er staan er nog genoeg op mijn lijstje waar ik graag heen zou willen gaan. Verder ben ik een spontane meid, doe graag leuke dingen met vrienden en ben dol op de Italiaanse keuken. Ik zoek eigenlijk wel een avontuurlijke man die net als ik graag de spanning opzoekt en lekker ondernemend is. Ik vind uiterlijk niet het belangrijkste maar het telt natuurlijk wel gewoon mee, vooral de verzorging van je zelf vind ik erg belangrijk. Spreekt dit je aan, ben je lief en zoek je een avontuurtje, dan ben je bij mij juist! Je leeftijd vindt ik niet zo belangrijk!

Details

Zoek een date in: Kerkrade, Limburg  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Nee Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Dik Ogen: Zeg ik niet Opleiding: LBO Haarkleur: Donkerblond Roken: Ja SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Ja Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op