Op Zoek Naar Een Jongen Die Met Mij En Mn Vriendin Een Spannend Triootje Wil Doen.

  • Homepage
  • >
  • Breukelen
  • >
  • Op Zoek Naar Een Jongen Die Met Mij En Mn Vriendin Een Spannend Triootje Wil Doen.

Over mij: Wij hebben elkaar leren kennen op het strand van Almere, Sandra (linkse) is lesbi en ik (Nicole) WAS hetero, maar sinds ik haar heb leren kennen ben ik bi. Op dit moment zijn wij elkaars sexmaatjes. Zij is officieel single en ik zit in een relatie met een vriend, maar die weet niks van mijn sexrelatie met Sandra. Sandra heeft het ook nooit met een jongen gedaan, maar ik wil haar wel de experimentele kant opsturen. Alleen, zij vind mijn vriend absoluut niks. Dus hebben wij samen besloten om hier een jongen te vinden die met mij en mn vriendin een spannend triootje wil doen. Tuurlijk gaat alles discreet, want mijn vriend mag er absoluut niks van weten. Dus heb je serieus interesse?? Mailtjes is altijd welkom, en gewone reacties natuurlijk ook. Ohja, Fotos kunnen wij altijd op prijs stellen Hete kusjes ~X~X~X~X~ Nicole & Sandra

Details

Zoek een date in: Breukelen, Utrecht  Relatiestatus: Nee Geaardheid: Ja Lengte: 1.60 - 1.65 cm Postuur: Mollig Ogen: Zeg ik niet Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Nee Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Nee

Neem contact op