Op Zoek Naar Een Sexmaatje te Koop Gevraagd op Tweedehands

Leuke blond dame die voor alles in is. Ik hou van anaal, pijpen, 69 en vele andere standjes. Waar ik niet van hou is plas en poepsex en wat ik haat is kinder en dieren prono. Voor de rest ben ik niet op mijn mondje gevallen en zeg altijd wat er op mijn lever ligt, maar eerlijkheid duurt het langste . Ik hou ook van lekkere ruwe spelletjes, als het maar lekker is en geil. Ben dus op zoek naar:een man die houd van spelletjes spelen en die ook niet op zijn mondje is gevallen. Hij mag zowel van Nederland als van België zijn als hij min 18 jaar jong is , is voor mij alles goed. Condoom gebruik respecteren en heel vrouwvriendelijk zijn. Als jij dit bent kom maar op.

Details

Zoek een date in: Overijssel, Tubbergen  Relatiestatus: Ja Geaardheid: Nee Lengte: 1.70 - 1.75 cm Postuur: Gezet Ogen: Groen Opleiding: Havo Haarkleur: Blond Roken: Nee SM: Ja Cupmaat: B75 Geschoren: Nee Piercings: Ja Tatoeages: Ja

Neem contact op